EEA Family Permit Vizesi

EEA Family Permit Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

Avrupa Ekonomik Alanı üyesi ülke vatandaşlarının eş ve birinci derece yakınlarının başvurabildiği EEA Famiy Permit vizesine başvurular Mart 2019 yılına kadar devam edecektir. 
EEA Family Permit vizesi harc bedeli yoktur.
EEA Family Permit Vizesine başvurmak için İngiltere Krallığı dışında olmanız gerekmektedir. 
EEA Family Permit vizesi süresi 6 aydır. Fakat İngiltere'de iken süre dolduktan sonra tekrar uzatabilirsiniz.
EEA Family Permit vizesi ile İngiltere'ye vize süreniz boyunca istediğiniz kadar giriş-çıkış yapabilirsiniz.
EEA Family Permit vizesi 2021 sonrası bir takım değişikliklerden dolayı kaldırılma ihtimali bulunmaktadır. Bu sebeple en kısa sürede bu vize türüne başvurmalısınız.

EEA Family Permit Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar

  • Pasaport
  • Aile üyenizle olan ilişkinizin kanıtı (Örneğin bir evlenme sertifikası, medeni ortaklık belgesi, doğum belgesi veya evli olmayanlar için 2 yıldır birlikte yaşadığınızı gösteren kanıt)
  • Aile üyelerinizin geçerli pasaportu, kimlik kartı
  • Avrupa Ekonomik Alanı üyesi vatandaşlığınızın kanıtı